Ruimbagage Transavia

Ruimbagage Transavia

Ruimbagage Transavia

Bij Transavia dient u altijd te betalen voor uw ruimbagage. De prijzen van de vliegtickets bij Transavia zijn altijd zonder ruimbagage. Indien u dus met ruimbagage reist, dan dient u hier nog wel rekening mee te houden, dat dit bovenop de basisprijs van Transavia komt. Hieronder leest u meer informatie over de afmetingen, kosten en gewicht.

U kan de ruimbagage Transavia boeken bij uw online boeking of eventueel achteraf, dat is wel een groot voordeel. Als u het niet zeker weet kunt u altijd later online uw ruimbagage Transavia bijboeken. Via ‘Mijn Transavia’ kunt u gemakkelijk en snel inloggen en ruimbagage toevoegen en veilig betalen. Zo kunt u zonder enige zorgen op reis.

U kunt bij Transavia kiezen uit verschillende gewichten. Handbagage Transavia is altijd bij de prijs inbegrepen. Hieronder ziet u een overzicht van de prijzen. Ze zijn vrij eenvoudig. Indien u geboekt heeft bij een Touroperator dan dient u contact op te nemen met uw reisorganisatie voor de voorwaarden en aantal kilo’s. Deze verschillen namelijk van de boekingen die direct zijn geboekt via Transavia.nl.

Totale gewicht ruimbagageTarief enkele reis online
(mede afhankelijk van de route)

Tarief enkele reis op de luchthaven
15 kg13 - 22 euro30 euro
20 kg16 - 27 euro40 euro
25 kg21 - 32 euro50 euro
30 kg31 - 42 euro70 euro
40 kg41 - 52 euro90 euro
50 kg71 - 82 euro150 euro

Maximum gewicht per koffer is 32kg. U mag de bagage verdelen over maximaal 5 stuks bagagestukken per persoon.

Maximale afmetingen ruimbagage Transavia

Uw sportartikel (bijv. een deltavlieger, surfboard of kiteboard) mag niet langer zijn dan 3.60 meter. Voor de overige bagage geldt geen maximale lengte. De hoogte mag niet meer zijn dan 86 cm en de breedte niet meer dan 115 cm.