Over ons

Wij zijn een groep IT’ers met een passie voor reizen en wij hebben al zoveel gereisd dat wij erachter kwamen dat iedere luchtvaartmaatschappij zijn eigen regels heeft voor (hand)bagage, waardoor het erg lastig is voor onze mede reizigers om hier goede informatie over te vinden.

Bagagetips.nl is een initiatief om zo meer duidelijkheid te krijgen over bagage aan boord van het vliegtuig. Door onze reiservaringen zijn wij op internet gaan zoeken en zo kwamen wij erachter dat er nog geen duidelijke Nederlandstalige website bestond over informatie over (hand)bagage in het vliegtuig.

Zo zijn wij op het idee gekomen om al onze ervaringen en informatie op internet te bundelen en online te zetten. Ook hebben wij wat tips op de website gezet over het inpakken van (hand)bagage en wat u wel of juist niet mag meenemen aan boord van het vliegtuig. Vliegen is voor veel mensen erg stressvol, omdat er veel zaken op u af komen en onduidelijk zijn. Hoeveel kilo bagage mag ik inpakken? Hoeveel handbagage mag ik meenemen? Hoe zit het met vloeistoffen in de handbagage? Welke items zijn verboden? Wat zijn de kosten voor mijn ruimbagage? Dit zijn slechts een paar vragen die veel mensen hebben. Wij hopen middels deze website een beetje van deze stress en onduidelijkheid wat betreft uw (hand)bagage weg te nemen.

Indien u nog op -of aanmerkingen heeft over deze website of een leuke of slechte ervaring heeft gehad m.b.t. (hand)bagage die u met ons wilt delen dan kunt u altijd even een E-mail sturen.