Links

Welkom op de Bagagetips.nl links pagina

Op deze pagina vindt u o.a. links naar diverse andere websites. Mocht u op deze pagina links tegenkomen die in het kader van de Copyright hier niet thuis horen, laat het ons dan weten. We zullen eventuele links direct verwijderen van deze pagina. Opmerkingen, suggesties en aanvullingen zijn meer dan welkom.

Met vriendelijke groet,

Bagagetips.nl

 

Vakantie links

Voor uw vakantie moet u een hoop zaken regelen. Zo zoekt u natuurlijk een Vliegticket, maar heeft u ook een accommodatie nodig en soms ook een visum. Op deze pagina voorzien wij u van verscheidene vakantielinks die u wellicht op weg helpen bij het regelen van uw vakantie.
Handige vakantie links:

 

Vakantieparken, hotels en woningen

Bagagetips heeft een aantal aanraders wat betreft vakantiewoningen, hotels en vakantieparken in Nederland maar ook in het buitenland. Zoekt u een accommodatie voor op uw vakantie? Dan kunt u onderstaande opties overwegen. Graag horen wij jullie ervaring van onderstaande links, dan kunnen wij de kwaliteit van de links op onze website waarborgen.

 

Inspiratie nodig?

Heeft u moeite met het bedenken van een nieuwe vakantiebestemming? Wellicht is Azie een andere goede optie voor u, bijvoorbeeld een Rondreis Japan. Maar ook Europa heeft nog een hoop verborgen schoonheden die het zeker waard zijn om is te bekijken. Denk nou bijvoorbeeld is aan Noorwegen! Een land met zeer veel potentie en heeft daarom ook erg veel bezienswaardigheden.
Op deze Noorwegen websites vindt u wellicht wat inspiratie: Nordview.nl,Nordic Winter en wanneer u van schaatsen houdt dan mag deze ook niet ontbreken Nordic Skating Center

Zoekt u een zelfde scene als Noorwegen, maar liever buiten Europa? Dan is een Rondreis Canada ook een goede keuze.

 

Visa regelen?

Voor verscheidene (vakantie) bestemmingen heeft u een visum nodig. Welke partij moet u nu kiezen om het te regelen met als gevolg een hoop irritaties. Wij hebben een aantal sites voor u op een rijtje gezet die eventueel wat uitkomst zouden kunnen bieden. Voor algemene visum/visa is
CIBT visas een mogelijkheid die u kunt kiezen. Gaat u op reis naar Turkije? Daar is tegenwoordig een elektronisch visum verplicht en hierover vindt u op deze twee websites wat meer informatie E Visum Turkije en Visum Turkije aanvragen.

 

Kamperen

 
Natuurlijk hebben wij van Bagagetips ook tips over welke kampeer websites eventueel geschikt zijn voor onze website bezoekers.