Handbagage Transavia

Hoeveel handbagage mag u meenemen aan boord van Transavia? Bij Transavia mag u standaard 1 stuk handbagage meenemen aan boord van maximaal 10 kg.

Transavia is vrij strikt met de afmetingen van uw handbagage. Als de vlucht te druk is en uw handbagage koffer bij Transavia voldoet niet aan het geadviseerde formaat dan kan het zijn dat u uw handbagage in moet checken in het ruim. Als u dus zekerheid wilt dat uw handbagage mee wilt aan boord dan heeft Transavia dus afmetingen waarbij u de garantie heeft dat deze meegenomen wordt aan boord. In de tabel hieronder ziet u de afmetingen van de handbagage Transavia.

Voor de handbagage hoeft u bij Transavia niks bij te betalen. Dit zit altijd bij de prijs inbegrepen in tegenstelling tot de ruimbagage. Deze zit namelijk nooit standaard bij de prijs van het ticket.

ReisklasseAantal & afmetingen
GewichtsbeperkingExtra informatie
Economy Class1 stuk van
45 x 40 x 25 cm
(l x b x h)*
Uw handbagage,
inclusief accessoires,
mag maximaal
10 kg wegen.
Dit formaat wordt gegarandeerd meegenomen aan boord
Economy Class1 stuk van
55 x 40 x 25 cm
(l x b x h)*
Uw handbagage,
inclusief accessoires,
mag maximaal
10 kg wegen.
Op drukke vluchten kan het zijn dat deze toch in het ruim worden meegnomen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de handbagage bij KLM is de handbagage Transavia beperkt tot 1 stuks handbagage. Een handtas, tas voor uw laptop of een cameratas wordt dus allemaal gezien als 1 stuk handbagage bij Transavia.

Tips handbagage Transavia
a) Houd u aan de afmetingen en maximaal gewicht, zo voorkomt u problemen op de luchthaven
b) Meerdere stukken bagage? Stop ze bij elkaar, u mag maximaal 1 stuk handbagage meenemen
c) Berg uw waardevolle spullen bij elkaar. Indien de koffer toch ingecheckt moet worden dan heeft u de belangrijke documenten bij elkaar